Tervetuloa Vaasan ainoaan turkkilaiseen ravintolaan! Meiltä löydät hienoja turkkilaisia kotiruokia, jotka on tehty tuoreista raaka-aineista, isolla sydämellä.

 Tervetuloa makuelämykseen!

Meistä

Taitava kokki, toimelias vaimo ja tyttären nimi muodustavat yhdessä ravintolan Selmas Turkish Cuisine. Turkkilaiset värit ja mausteet ovat saapuneet Vaasaan. Haluamme jakaa aitojen makujen ja ihanan ilmapiirin kautta rakkautamme Turkkia kohtaan. Toivomme että viihdyt kansamme!

Lounas

Fresh and delicious, straight out of our kitchen!

Meidän monipuolinen turkkilainen lounas tarjoillaan arkisin klo. 11-14.30, joka koostuu isosta valikoimasta kotona tehdyistä kasvismezeistä (turkkilaisia lisukeruokia). Lounaaseen sisältyy aina myös keitto, ja kahvi tai tee. Lämmin ruokamenu vaihtelee päivittäin. Lounasmenu löytyy TÄSTÄ.

Buffet

Meidän suosittu lauantaibuffet koko perheelle!

Joka lauantai klo 12-16 tarjolla runsas ja herkullinen noutopöytä. Tuoreiden alkupalojen ja pikkulisukkeiden lisäksi tarjoamme kaksi erilaista liharuokaa, joista ainakin yksi on grillattu maistuvaan turkkilaiseen tapaan. Aterian päättää tuoreet hedelmät ja kahvi/tee.
Hinta 15€, lapset alle 8 vuotta puoleen hintaan.

Catering

Tarjoamme pitopalvelua & take away isoon ja pieneen juhlaan. Tai mikset vain piristäisi arkeasi? Isot ja pienet ryhmät voivat myös varata viihtyisän ravintolamme erilaisiin tilaisuuksiin. Katso vaihtoehdot tästä. Tarkempia tietoja saat soittamalla tai sähköpostilla, odotamme yhteydenottoasi!

Aukioloajat

Maanantai: 11 – 14.30

Tiistai: 11 – 14.30

Keskiviikko: 11 – 14.30

Torstai: 11 – 14.30

Perjantai: 11 – 14.30

Lauantai: 12 – 16

Sunnuntai: Suljettu

Yhteystiedot

Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

044 765 1034

 selmasturkishfood@gmail.com